Zeezender herinneringen op WikiRadio

op . Gepost in Zeezenders Archief

vandaagOp WikiRadio staan duizenden kranten- en tijdschriften artikelen en foto's uit de historie van de zeezenders. Alex van den Hoek van WikiRadio heeft daar deze week ruim 200 nieuwe knipsels aan toegevoegd. Alex over de nieuwe update: "Eigenlijk was ik al een tijdje op zoek naar meer informatie over de Flight-in show van Veronica die ze in 1973 samen met de Haagse Courant en de KLM organiseerde. De volle doos met knipsels die ik in ontvangst mocht nemen bracht een behoorlijke schat aan toch weer nieuwe oude knipsels en dus ook over deze Flight-in show".


Alex verteld verder: "Verder o.a. berichten over de klap die Rob Out uitdeelde in een café na wat opmerkingen over Veronica. Storing door Veronica in Zweden, “Ghadaffi financiert etherpiraat” over o.a. de Mebo, “Men vraagt maar ome Frans kan zijn draai niet vinden”, advertenties van Club Veronica, Veronica schorst Klaas Vaak, Veronica aast op Luxemburgse zender, Amerikaanse onderscheiding voor Joost den Draaijer, Lex Harding in de Tina en1 jaar Radio Monique. Ook de eerste 5 edities van Europop Magazine uit 1971 en ’72 en Beatwave international uit 1971".

"Ik bedank Robert Briel, Hans Meijering en de Stichting Norderney voor het materiaal uit het Bull Verweij archief", aldus Alex.


Weblink: nieuwe updates op WikiRadio

Weblink: WikiRadio


Afbeelding: advertentie Radio Veronica (WikiRadio archief)

Bron: MediaPages / Alex van den Hoek

Tags: Zeezenders