Disclaimer

De op deze website afgebeelde gegevens, foto’s en illustraties zijn eigendom van de vermelde copyrighthouders en/of MediaPages.nl en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht of enig ander intellectueel eigendomsrecht.
De hiervoor genoemde rechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts-) personen die toegang krijgen tot deze site.
Het is de gebruiker van deze site niet toegestaan de inhoud van deze site te vermenigvuldigen, door te sturen, distribueren, verspreiden of beschikbaar te stellen aan derden zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke, toestemming van de vermelde copyrighthouders en MediaPages.nl.

Alle audio files op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Het copyright berust bij de makers en/of eigenaren ervan. Reproductie is zonder hun toestemming verboden. MediaPages.nl heeft de jingles en tunes uitsluitend op haar website staan als herinnering en gratis promotie voor het betreffende product.

De vermelde weblinks op deze website leiden naar andere sites op servers van derden waarover MediaPages.nl geen controle heeft.
MediaPages.nl impliceert geen goedkeuring of betrokkenheid, hetzij direct of indirect, met betrekking tot de inhoud van deze sites, tenzij dit uitdrukkelijk wordt vermeld.

MediaPages.nl plaatst alleen materiaal van derden wanneer daar expliciet toestemming voor is verkregen door de oorspronkelijke copyright eigenaar. Mocht u desondanks denken (copyright-) aanspraak te kunnen maken op materiaal gepubliceerd op MediaPages, meld dit dan op o­ns mailadres.

COLOFON MEDIAPAGES.NL
Webmaster & content: Wim van de Water - Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.