Boek De gouden glans van radio

op . Gepost in Noordzee Archief

goudenglansHet is 31 augustus 2014 precies 40 jaar geleden dat Radio Veronica en Radio Noordzee Internationaal hun uitzendingen afsloten. Over Veronica werd door de jaren heen met enige regelmaat gepubliceerd omdat Veronica langer bestaan heeft en zijn geschiedenis tot op heden wist voort te zetten. Bij RNI was dat niet het geval en daarom is het goed dat nu nog éénmaal de hele geschiedenis rond het kleurrijke zendschip MEBO II op papier is gezet.


boekgoudenIn het boek vertellen booteigenaren Meister en Bollier en ook kapitein Harteveld hun verhaal en komen deejays als Joost den Draaijer, Jan van Veen, Ferry Maat, Tony Berk, Leo van der Goot, Hans ten Hooge, Andy Archer (e.a.) aan het woord over hun tijd bij RNI. Het is een kleurrijk boek met 160 pagina's, 175 foto's en circa 75 andere illustraties en de moeite waard voor zowel de toenmalige luisteraar van Radio Noordzee als de echte zeezender fan. De verkoopprijs van het boek is € 24,95


Het boek De Gouden Glans van Radio is te bestellen door € 24,95 + porto € 3,84 dus TOTAAL € 28,79 over te maken op rekening nummer NL83 RABO 0188 6532 79 ten name van Marc van Amstel Produkties te Almere onder vermelding van Radio Noordzee boek en het verzendadres waarheen het boek gestuurd moet worden. Het boek is voor datzelfde bedrag vanaf eind augustus ook via de webwinkel De Gouden Glans van Radio te bestellen en via de webshop van Museum RockArt.

Dit zijn de promospots voor het boek De Gouden Glans van Radio. De spots zijn gemaakt door Hans Hogendoorn, Ferry Maat en Marc van Amstel.

Promospot door Hans ten Hoge (Hogendoorn)


Promospot door Ferry Maat


Promospot door Marc van Amstel


Bron/tekst: Jaap & Jacqueline Schut / Ferry Eden - Update: 22-9-2014.

Copyright promospots: Hans Hogendoorn, Ferry Maat, Marc van Amstel & Ferry Eden