PopMix, het vergeten Veronica Blad (6)

op .

popmix6Deze week staat nummer 6 (19 juni 1970) van het weekblad PopMix online. PopMix is eigenlijk een beetje "Het vergeten Veronica Blad". Het blad verscheen acht keer, ruim een jaar voor het eerste proefnummer van het Veronica Blad in augustus 1971. PopMix was "elke vrijdag verkrijgbaar op Shellina Premix stations voor 48 cent", met steeds 4 pagina's voor de rubriek "Close Up", over de zeezender Radio Veronica. In de redactie zat o.a. Stan Haag en bij de medewerkers stonden vrijwel alle Veronica DJ's vermeld. De komende weken komen alle acht edities van PopMix online.


Alex van den Hoek heeft vandaag PopMix nummer 6 online gezet op WikiRadio. Alex over PopMix nummer 6: "In deze PopMix o.a.: Notulen van een Radio Veronica vergadering met daarin een notitie over een houten broek (misschien dat Juul weet waar dit over gaat) en 'technisch geouwehoer'. Ook een Close Up interview met Tom Collins, 'een knul waar je verschrikkelijk fijn mee kan praten'. Uhm... wat staat Tom daar in die hoek boven die prullenbak te doen? Ook nog Marc de Raaf, plugger bij Dureco, Alles tof bij Veronica en een bericht dat Popmix véél gelezen is. Ook deze keer weer met dank aan Hans Meijering voor het delen van de Popmixen.".

Weblink: PopMix nummer 6 van 19 juni 1970

Klik op de WikiRadio website voor grotere weergave van de scans op de diskette (rechtsboven) of de button "download grote afbeelding" (rechts midden).

Bron: Alex van den Hoek