PopMix, het vergeten Veronica Blad (2)

op .

popmix2Deze week staat nummer 2 (22 mei 1970) van het weekblad PopMix online. PopMix is eigenlijk een beetje "Het vergeten Veronica Blad". Het blad verscheen acht keer, ruim een jaar voor het eerste proefnummer van het Veronica Blad in augustus 1971. PopMix was "elke vrijdag verkrijgbaar op Shellina Premix stations voor 48 cent", met steeds 4 pagina's voor de rubriek "Close Up", over de zeezender Radio Veronica. In de redactie zat o.a. Stan Haag en bij de medewerkers stonden vrijwel alle Veronica DJ's vermeld. De komende weken komen alle achte edities van PopMix online.


Alex van den Hoek heeft gisteren PopMix nummer 2 online gezet op WikiRadio. Alex over PopMix nummer 2: "In deze PopMix o.a. 'Het leven begint bij de Top 40' en de Engelse Record Mirror Top 30. Maar ook De Veronica drive in show agenda en een close-up van Lex Harding "een echte Boskoopse ram". Het bezoek van Edwin Hawkins aan de studio's van Veronica en de nieuwslezersstemmen. Ook deze Popmix komt weer uit de verzameling van Hans Meijering. Dank Hans. Verder op WikiRadio natuurlijk nog duizenden andere knipsels en foto's".

Weblink: PopMix nummer 2 van 22 mei 1970

Klik op de WikiRadio website voor grotere weergave van de scans op de diskette (rechtsboven) of de button "download grote afbeelding" (rechts midden).

Bron: Alex van den Hoek