Mi Amigo Radio start op 8 januari

op .

maechte2022Mi Amigo Radio gaat van start op zaterdag 8 januari 2022 met een live Openingsshow van 12 tot 18 uur. Tijdens deze feestelijke opening zullen de gasten en DJ's van Mi Amigo aanschuiven om hun shows en activiteiten voor het station voor te stellen aan de luisteraars. Ook zal er geschakeld worden naar binnen- en buitenland om te praten met oud-medewerkers en vrienden van Mi Amigo die niet mogen ontbreken bij deze heugelijke gebeurtenis. Twee dagen lang maken de Mi Amigo DJ's er een onvergetelijk openingsweekend van, samen met de luisteraars!


madeechte2021aMi Amigo Radio werd opgericht door de oud-medewerkers en deejay’s van Sylvain Tack en een aantal Maeva deejay’s. Het station opereert vanuit Playa de Aro en richt zich tot de Nederlandstalige inwoners van Spanje.

Bij Mi Amigo voeren de jaren ’70 de boventoon, maar ook de andere decennia, de nieuwe frisse hitjes en het Nederlandstalige werk worden niet vergeten.

Van maandag tot en met vrijdag presenteren de Amigo’s hun Mi Amigo Muziekstream volgens een nieuw concept! Op zaterdag en zondag presenteren de Mi Amigo deejay’s hun legendarische shows alsof zij nooit zijn weggeweest!

DJ’s van Mi Amigo Radio zijn Marc Jacobs, Ferry Eden, Frans van der Drift, Maurice Bokkebroek, Bart van Gogh, Ton Schipper, Theo van de Velde, Eric Hofman, Marc Hermans en Steve Foster.

Afspraak : Mi Amigo Radio, zaterdagmiddag 8 januari 2022 om 12 uur 's middags.


Weblink: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Weblink: Facebook pagina
Weblink: Facebook groep
Weblink: Website
Weblink: Direct luisteren via TuneIn
Weblink: Mi Amigo APP

Bron/tekst: Eric Hofman / Mi Amigo Radio / MediaPages

Tags: Nieuws Archief