Radio Veronica boek weer leverbaar!

op .

hansbeckerHet boek "Radio Veronica, hoe de wal het schip keerde" is weer leverbaar! Uitgeverij Aldus Boek Compagnie had in oktober de laatste exemplaren van de derde druk uitgeleverd. Daarna was het boek enige tijd niet leverbaar. Auteur Hans Becker heeft nu zelf een vierde druk uitgebracht. Hans werkte van 1970 t/m 1974 bij de zeezender Veronica en maakte duizenden foto's. Ruim 300 van die foto's staan in dit boek. Hans Becker kwam de nieuwe voorraad van zijn Radio Veronica boek vandaag langs brengen bij het Museum van de 20e Eeuw.


hansbeckerwimDoordat Hans Becker van 1970 t/m 1974 bij de zeezender Radio Veronica werkte, maakte hij een groot aantal gebeurtenissen van dichtbij mee. Zoals de stranding van het Veronica schip, de demonstratie in Den Haag en de strijd om het voortbestaan van de zeezender. Veelal niet eerder gepubliceerde foto's daar van zijn terug te vinden in het boek. Maar ook met foto's van alle Veronica medewerkers, de studio's en het schip.

De door Hans zelf uitgebrachte 4e druk is verschenen in een beperkte oplage en de laatste kans om dit mooie en unieke boek over de zeezender Radio Veronica aan te schaffen!

Weblink: bestel het boek "Radio Veronica, hoe de wal het schip keerde" hier bij het Museum van de 20e Eeuw. Met je aankoop steun je het museum!
Foto: Hans Becker in het Museum van de 20e Eeuw (Copyright: MediaPages)

Bron/tekst: MediaPages

Tags: Nieuws Actueel