Foto's en video ABTT 50 jaar 192TV 2017

op .

ab65Op 11 februari bestond de Adje Bouman Top 10 (ABTT) 50 jaar. De ABTT begon in 1967 bij de zeezender Radio Veronica. Het jubileum van de ABTT werd gevierd op zaterdag 11 februari met een live uitzending op 192TV van 12 tot 16 uur. Het jubileum programma was tevens te beluisteren via de internet stream van de ABTT website. Veel voormalig collega's kwamen Ad Bouman feliciteren met het jubileum. Dat gebeurde onder grote publieke belangstelling in het pand van 192TV en het 192 Museum in Nijkerk. Foto's en een video van dit evenement staan nu op MediaPages.

> Fotoreportage ABTT 50 jaar op MediaPages <

Ad Bouman praat in ABTT 50 jaar o.a. met voormalig Veronica technici Karel van der Woerd en Juul Geleick, voormalig Veronica DJ's Lex Harding, Tineke, Bart van Leeuwen en Will Luikinga, met Swanet Vink (ABTT fanclub), met Erik de Zwart (o.a. VOO) en met Ben Cramer, Ronnie Tober, Jose Hoebee en met Peter Koelewijn.

Wim van de Water praat met Hans van Velzen en Johan van der Kolk over het leven aan boord van het Veronica schip. Ben Cramer vertelt over zijn band met Veronica en Peter Koelewijn vertelt het ware verhaal achter "Robbie". Met Juul Geleick en Hans Hogendoorn praat Wim o.a. over het verschil tussen Veronica en Noordzee. Karel van der Woerd vertelt over het allereerste begin bij Veronica en de verhuizing van de Zeedijk naar Lapershoek. Ad Bouman vertelt aan Wim over het ontstaan van de ABTT en de vormgeving. En Bert van Breda vertelt waar zijn passie voor de jaren '60 en '70 vandaan komt.

Verder waren aanwezig o.a. Sieb Kroeske, Anuschka, Ger Lammens, Bert Verweij, Loekie Verweij, Marcel Bouman, Johan Kentin, Kees Brinkerink, Douwe Dijkstra, Vincent Schriel, Andre Koolen, Jaap Jansen, Jan van Weeterloo, Dirk van Dijk, Frank van Agtmaal, Hans Hettelder, Ben Meijering, Marijke Dimmers, Anneke van Dijk, Bob Bootsma, Rob Hofland, Peter Koenders, Hans Knot, Martin van der Ven, Rob Schel en Niels en Helene Zack.

Alex van den Hoek verzorgde het camerawerk voor 192TV. Alex en Ria van den Hoek en Ted Sabbé filmden voor het video verslag dat nu online staat.Copyright/bron: MediaPages

Foto: Wim van de Water in gesprek met Ad Bouman (Copyright: MediaPages)

Copyright foto's: MediaPages, Wim van de Water, Niels & Helene Zack, Alex van den Hoek en Rob Schel.

Tags: Radio Events