Memorial Day 2021 in RockArt

op .

radioliveoranjeOp woensdag 8 december 2021 vindt in Museum RockArt in Hoek van Holland de jaarlijkse presentatie plaats van de Memorial Top 40. Deze lijst is uitgegroeid tot een ware “trip down memory lane”. Jaarlijks wordt de Memorial Top 40 samengesteld door bezoekers en vrijwilligers van het enige popmuseum in Nederland. Dit jaar is de lijst vanwege Corona door de vrijwilligers van Museum RockArt samengesteld. De datum waarop dit evenement plaatsvindt is niet geheel toevallig de sterfdatum van John Lennon.


Een aantal jaren geleden namen Jaap Schut, Peter v.d. Velde en Paul van Riet het initiatief om juist op deze dag een Top 40 te presenteren die geheel is opgebouwd uit titels van overleden artiesten. Het is altijd interessant om te zien op wie er gestemd gaat worden. In de lijst vinden we uiteraard zangers en zangeressen, maar het is ook mogelijk om een band te nomineren waarvan één of meerdere leden zijn overleden.

We starten om 12.00 uur met de Memorial Top 40 en zullen vlak voor 17.00 uur de nummer 1 bekend maken.

Tijdens de presentatie zal Rob van Reeuwijk een aantal songs live ten gehore brengen. Rob is ook bekend als leadzanger van de legendarische band The Black Albino’s.

Radio Live Oranje zal deze dag live uitzenden vanuit Museum RockArt. Als u dus niet in de gelegenheid bent om naar het museum te komen, kunt u alles volgen via de Radio Live Oranje website.

Museum RockArt is gevestigd aan de Zekkenstraat 42, 3151 XP Hoek van Holland. De entree is 7,50 per persoon.


Bron/tekst: Jaap & Jacqueline Schut / MediaPages

Tags: Nieuws Archief