images/categories/Radiodag.png

Foto's en video RadioDay 2014

op .

2014day3Ruim 400 bezoekers waren aanwezig tijdens de RadioDay 2014 op zaterdag 22 maart in Hotel Casa in Amsterdam. Tijdens interviewsessies werden herinneringen opgehaald aan Radio Scotland, Radio Noordzee, Britain Radio, Radio Caroline en Radio City. RadioDay Awards werden uitgereikt aan John Aston, Mary Paine, Ad Roberts, Francois Lhote en Andy Archer. Radio Extra Gold zond de hele dag live uit vanaf de RadioDay. Aan het einde van de RadioDay maakten Hans Knot en Martin van der Ven bekend dat dit de laatste RadioDay in de huidige vorm was.

Foto's en video RadioDay 2011

op .

day44Zaterdag 12 november werd de jaarlijkse "RadioDay" georganiseerd in Hotel Casa 400 in Amsterdam. Met o.a. interview panels over Radio Veronica, Radio London, Radio Delmare, de Engelse forten,  en Radio Nederland Media Network. Aan het einde van de dag werden de Radio Day Awards uitgereikt. Radio Extra Gold zond tussen 12 en 17 uur live uit vanaf de RadioDay. Er staan nu 135 foto's van de RadioDay online gemaakt door MediaPages, Bert Verweij en Vincent Schriel. Het video verslag van Alex van den Hoek staat nu ook online.

Foto's Radiodag 2009

op .

2009dag5Bijna 400 bezoekers waren zaterdag 14 november aanwezig in Hotel Casa in Amsterdam tijdens de Radiodag 2009. Op het programma stonden een AFN presentatie door Ingo Paternoster, een interview met voormalig Radio Caroline en Radio London DJ Keith Skues door Tom Mulder (foto), een gesprek tussen Radio Caroline DJ's Nigel Harris en Steve Conway en de Laser 558 reunie met onder andere Johnny Lewis, Jessie Brandon en Charlie Wolf. Bekijk nu een verslag en een fotoreportage van de Radiodag 2009 in Amsterdam.

Foto's Radiodag 2007

op .

08radiodag30Veel voormalig medewerkers van de zeezenders, mooie herinneringen en een zaal die bijna te klein was voor het grote aantal bezoekers. Dat was de jaarlijkse Radiodag die zaterdag 10 november 2007 werd georganiseerd in Hotel Casa 400 in Amsterdam. Een dag ook met veel hoogtepunten, zoals de uitreiking van de Radiodag Awards en interviews met Tom Mulder, Steve England en voormalig DJ’s van Radio England en Radio Caroline. Een uitgebreid verslag en een fotoreportage staat nu online op MediaPages.

Foto's Radiodag 2005

op .

05radiodag24De jaarlijkse Radiodag, die zaterdag 22 oktober 2005 werd gehouden in Hotel Casa in Amsterdam, heeft wederom een bezoekersrecord gebroken. Ruim 300 mensen kwamen naar de jaarlijkse Radiodag, die door vrijwel alle bezoekers als zeer geslaagd werd ervaren. Vanaf 11 uur werd een vol, maar zeer interessant programma afgewerkt met veel voormalig zeezender medewerkers als gasten. Een uitgebreid verslag en een fotoreportage van deze succesvolle RadioDag 2005 staan nu o­nline op MediaPages.

Foto's en video RadioDay 2012

op .

dag2012wim41Op zaterdag 17 november werd, onder grote belangstelling, de jaarlijkse RadioDay gehouden in Hotel Casa in Amsterdam. Op het programma stonden o.a. interviews met voormalig medewerkers van de zeezenders Radio Mi Amigo, Radio Caroline 558, Radio 270 en Radio Caroline North en interviews met Felix Meurders en Sonja van Proosdij. Radio Extra Gold zond live uit vanaf de RadioDay. Mede dankzij Vincent Schriel staan er nu 100 foto's van de RadioDay 2012 Amsterdam op MediaPages.

Foto's Radiodag 2010

op .

2010dag50Op zaterdag 13 november werd de jaarlijkse Radiodag gehouden in Hotel Casa 400 in Amsterdam. Er vonden diverse interviewsessie's plaats met voormalig medewerkers van de zeezenders Radio Mi Amigo, Radio Noordzee, Radio 390 en met Graham Gill (RNI, Caroline) en Seve Ungermark (Radio Nord). Radio Extra Gold zond de gehele dag live uit. Herbert Visser praatte met Chi Coltrane over de invloed van de zeezenders op de muziekindustrie en als afsluiting zong Chi onder andere "You were my friend". De MediaPages fotoserie staat nu online.

Foto's Radiodag 2008

op .

2008radiodag6Ook de 2008 editie van de jaarlijkse RadioDag trok weer een groot aantal bezoekers naar Hotel Casa in Amsterdam. Onder grote belangstelling haalden onder anderen Adriaan van Landschoot, Marc Jacobs, Erik de Zwart, Ad Roberts, Peter Chicago, Johhny Lewis, Bob Lawrence en Stuart Russel herinneringen op aan hun zeezender verleden. Verder zong Graham Gill zijn bekende versie van "Way back home". Er staan nu een uitgebreide fotoreportage en een verslag van de RadioDag 20008 Amsterdam online op MediaPages.

Foto's Radiodag 2006

op .

06radiodag45De Radiodag 2006 in Amsterdam trok wederom meer bezoekers dan vorig jaar. Ruim 300 bezoekers waren zaterdag 4 november 2006 aanwezig in Hotel Casa in Amsterdam voor dit jaarlijkse evenement. Ook veel voormalig zeezender medewerkers bezochten de Radiodag 2006 in Amsterdam. Voor de bezoekers waren er interviews met o­nder andere voormalig medewerkers van de Voice of Peace en met Ferry de Groot en Martin Green. Een verslag en een fotoreportage van de RadioDag 2006 staat nu op MediaPages.

Foto's Radiodag 2004

op .

04radiodag3Ruim 240 mensen bezochten zaterdag 2 oktober 2004 de jaarlijkse Radiodag in Amsterdam. Het was het 26e jaar dat deze jaarlijkse RadioDag georganiseerd werd. Look Boden, Will van der Steen, Norbert, Johnny Lewis en Radio Caroline's Class of 73/74 haalden in interviews hun herinneringen op aan de zeezenders. Een uitgebreid verslag, met dank aan Ad Roberts en Andy Archer, staat nu op MediaPages. Tevens staat er een fotoserie van de succesvolle RadioDag 2004 online op MediaPages.

Meer artikelen...