Lancering 'beste rock & roll boek ever'

op .

hansboek4In een bomvol Museum RockArt vond op 1 april de lancering van het boek ‘The Real Naked Truth’ plaats. De auteur is Hans Muijsson, die 42 jaar toerde met de Golden Earring en zijn herinneringen daar aan, samen met Rene Verweijmeren, in het boek optekende. Wim van de Water interviewde Hans en Rene, maar ook Hanneke en Rob van Uitgeverij Doornwater en Jaap Schut van Museum RockArt. Het 1e exemplaar van het boek werd door Hans overhandigd aan Erik de Zwart. Shownieuws filmde en noemde het boek ‘Het beste rock & roll boek ever’.


hansboek3Daarna signeerden Hans Muijsson en Rene Vermeijeren het boek. Maar ook Rinus Gerritsen, voormalig Earring zanger Frans Krassenburg, de eerste Earring drummer Fred van der Hilst en fotograaf van de coverfoto Thierry Schut signeerden op verzoek het boek.

Hans Muijsson verontschuldigde zich voor zijn schorre stem, veroorzaakt door alle media interviews zoals BNR Nieuwsradio, NPO Radio 5, Den Haag FM, Met het Oog op Morgen, De Telegraaf, Radio Waddinxveen, Shownieuws en a.s. vrijdag nog Vandaag Inside op SBS 6.

hansboek1Annet Oudt maakte een prachtige fotoreportage en Jaap en Jacqueline Schut zorgden, samen met het volledige RockArt team voor een geweldige organisatie en heerlijke hapjes en drankjes.

Maandagavond 1 april werd door Shownieuws ruim 8 minuten aandacht besteed aan de boeklancering van ‘The Naked Truth’ met interviews met Hans Muisson, Rene Verweijmeren, Rinus Gerritsen en Erik de Zwart. Na de interviews noemde Ronald Molendijk aan de Shownieuws desk ‘The Real Naked Truth’ het ‘beste rock & roll boek ever’.

hansboek2

Foto 1: Overhandiging 1e exemplaar door Hans Muijsson aan Erik de Zwart (Copyright: Annet Oudt)
Foto 2: Interviews tijdens lancering door Wim met Hanneke, Rob, Hans, Rene en Jaap (Copyright: Annet Oudt)
Foto 3: Ronald Molendijk in Shownieuws: 'Dit is het beste rock & roll boek ever' (Screenshot SBS)
Foto 4: Rene, Rob, Hanneke, Hanneke, Wim, Hans, Jaap & Jacqueline (Copyright: Annet Oudt)


BEKIJK SHOWNIEUWS REPORTAGE OVER 'THE REAL NAKED TRUTH'
> bekijk hier de Shownieuws reportage van 1 april over 'The Real Naked Truth' (vanaf 09:00) met o.a. Ronald Molendijk 'Dit is het beste rock&roll boek ever'


NIEUW! PROMOSPOT BOEK 'THE REAL NAKED TRUTH'
Deze promospots, ingesproken door Marc van Amstel en geproduceerd door Ferry Eden, is gratis beschikbaar voor alle geïnteresseerde radiostations!
Er zijn 2 verschillende versies van de promospot beschikbaar (in MP3 of WAV), beluister ze hier onder.
Meer informatie of de spots aanvragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


OVER 'THE REAL NAKED TRUTH'
The Real Naked Truth is het verhaal van Hans Muijsson, de man die ruim veertig jaar toerde met de legendarische band Golden Earring. Het verhaal van Muijsson wordt in het boek ondersteund door tal van unieke foto’s, appjes en handgeschreven briefjes van de bandleden. Er is niemand in Nederland die Golden Earring zo goed kent als Hans Muijsson. De man die 42 jaar achter de schermen zo dicht bij de band is gekomen. Dit is het enige boek in de geschiedenis van de Nederlandse popmuziek dat het verhaal vertelt over de grootste rock ‘n roll band van ons land, vanuit het Earring kamp zelf. Een uniek verhaal dat ook de ups en downs laat zien die horen bij het leven onderweg. Muijsson neemt je mee terug in de geschiedenis, gezien vanuit zijn ogen. Zijn avonturen vertellen het verhaal van een fan die leider werd van het Golden Earring Infocentrum om daarna voor de band te gaan werken. Uiteindelijk werd hij de persoonlijke assistent en soigneur van de band op het podium en in de kleedkamers. Een verhaal vol passie voor muziek, vriendschap en trouw waarin we ook de rafelranden van het leven in het Earring kamp leren kennen en de diepe littekens van 42 jaar on the road. Zijn verhaal is hartverscheurend eerlijk. Dankzij dit boek blijven deze avonturen bewaard en zien we the Real Naked Truth achter deze magische band.
ISBN 978-90-833612-5-3, Harde kaft, genaaid, gebonden, 265 full colour.


BESTEL HET BOEK 'THE REAL NAKED TRUTH'
> bestel 'The Real Naked Truth' hier bij Uitgeverij Doornwater
> bestel 'The Real Naked Truth' hier bij Museum RockArt


Bron/tekst: Wim van de Water / Hanneke van de Water / Jaap & Jacqueline Schut / m.m.v. Annet Oudt, Marc van Amstel & Ferry Eden / Copyright: MediaPages

Tags: Nieuws Actueel