Nieuws Archief

Offshore Days Wonderland gestart

op .

ericlionZondag 27 december om 12 uur is ‘Offshore Days Wonderland’ gestart op Radio Mi Amigo International. Het openingsprogramma werd gepresenteerd door Eric Hofman, Marc Jacobs en Kees Borrel. Radio Mi Amigo International laat t/m 31 december met ‘Offshore Days Wonderland’ de zeezender Mi Amigo herleven met o.a. Johan Vermeer, Frans van der Drift, Lion Keezer, Marc Jacobs, Ferry Eden, Maurice Bokkebroek en Bob Noakes. Beluister nu het openingsuur van ‘Offshore Days Wonderland’ en lees de volledige programmering.

Extra AM actie op TV NH Nieuws

op .

harmnhnieuwsVandaag besteed ook NH Nieuws op TV aandacht aan de financiële problemen van de Gouwe Ouwe zender Extra AM. Met daarin een interview met Extra AM oprichter Harm ten Brink over de crowdfund actie om zijn AM zender te redden. Naast beelden van de zendlocatie komt ook luisteraar Jan Terpstra aan het woord: “Als ik naar Extra AM luister ben ik echt weer een zorgeloos kind. Dat gevoel wordt volgens mij gedeeld door veel mensen die vroeger naar de zeezenders luisterden." De actie voor Extra AM loopt nog tot 31 december.

Speciale kerst op 192 Radio

op .

192radiokerstHet worden speciale kerstdagen op 192 Radio. Op 24 december is het programma ‘Kerst uit de schaapskooi van Oom Bull’ met Lex Harding en Will Luikinga uit 1970 te beluisteren. Op 1e kerstdag staat o.a. de Nederlandse versie van War of the Worlds, met o.a. Jan van Veen, op het programma. En op 2e kerstdag de Nationale Zaterdagmiddag Gebeurtenis met Lex Harding en Rob Out van 26 december 1970. Daarnaast zijn er dagelijks speciale kerstprogramma’s uit 1970 te beluisteren met o.a Tineke, Tom Collins, Rob Out, Klaas Vaak e.a.

Veel steun voor Extra AM

op .

harm2Het Gouwe Ouwe station Extra AM heeft deze week van alle kanten hulp gekregen. Extra AM strijd voor het voortbestaan van haar zender na het wegvallen van de sponsoren. De crowdfund actie van Extra AM heeft aandacht gekregen op o.a. Spreekbuis, RadioVisie, Offshore Radio Guide, Amsterdams Dagblad en a.s. zondag op NH Nieuws. Harm ten Brink van Extra AM: “Onze actie heeft nu 1235 euro opgebracht waar we héél blij mee zijn. Maar we hebben voor 31 december 2000 euro nodig om alle rekeningen te kunnen betalen. Ik hoop ècht dat we dat gaan halen”.

Mi Amigo: Offshore Days Wonderland

op .

marcjacobs2000Van 27 tot en met 31 december brengen de Mi Amigo DJs de warmte en sfeer van de feestdagen in de beste zeezendertraditie. Live vanuit de speciaal ingerichte studio in het Belgische Lint, bij Antwerpen. Een hartverwarmende, wonderbaarlijke radio vijfdaagse boordevol verrassingen. Een must voor elke zeezender fan. ’Goud, van Kerst naar Oud' - The Magic of Radio! Met o.a. Johan Vermeer, Theo van de Velde, Maurice Bokkebroek, Ferry Eden, Marc Jacobs, Frans van der Drift, Lion Keezer, Eric Hofman, Paul Newman, Bob Noakes, Steve Foster en vele anderen.