Skol Tune van Patries staat in Top 40!

op .

patricia4Een maand geleden vroegen we de bezoekers van MediaPages om te stemmen op de Skol Tune van Patricia Paay. Vanwege de prachtige tune èn de vele lijntjes met de zeezender Veronica vonden we dat dit nummer beslist in de jaarlijkse Reclame Muziek Top 40 Aller Tijden van Spreekbuis thuishoorde. En het is gelukt! Spreekbuis maakte vandaag de lijst bekend. De Skol Tune is nieuw binnen gekomen op nummer 27! MediaPages bedankt iedereen die op de Skol Tune heeft gestemd! De lijst wordt op 27 november uitgezonden op Radio 2.


patriciapaayveronicaDe Reclame Muziek Top 40 Aller Tijden is een landelijke verkiezing gericht op de beste reclamemuziek uit de afgelopen 50 jaar.
Dit jaar werd deze verkiezing voor de tweede keer georganiseerd door de Stichting Nederlandse Top 40, Adformatie en Spreekbuis.nl. Tussen 28 oktober en 24 november kon het publiek stemmen op hun reclame favorieten. In totaal werden er 32.236 stemmen uitgebracht.
De Reclame Muziek Top 40 Aller Tijden 2020 wordt op 27 november uitgezonden vanaf 18:00 uur op Radio 2.


Weblink
: lees hier de oproep op MediaPages van vorige maand om te stemmen op de Skol Tune mèt de uitleg van alle Veronica lijntjes

Weblink: bekijk hier de volledige Reclame Muziek Top 40 Aller Tijden 2020

Weblink: bekijk hier het gedrukte exemplaar van de Reclame Muziek Top 40 Aller Tijden 2020 (pdf file)Foto 1: Patricia Paay in de Veronica studio (Copyright: Stichting Norderney)

Foto 2: Patricia Paay in het Veronica Blad (Archief: MediaPages)

Bron/tekst: Spreekbuis / MediaPages

Tags: Nieuws Actueel