Start Mi Amigo Radio groot succes!

op .

fransvanderdrift2022Afgelopen weekend was de officiële start van Mi Amigo Radio. Met het geluid en de DJ’s van de voormalige zeezender. Het team van Mi Amigo Radio is overweldigd door het succes van hun openingsweekend. De start van Mi Amigo Radio trok enorm veel luisteraars en de stroom positieve reacties was eindeloos. Eric Hofman meldt dat Mi Amigo Radio op diverse platforms nu al het best beluisterde station is. Marc Jacobs is nog steeds overdonderd: “Zoveel luisteraars en zoveel positieve reacties, dit hadden we echt nooit verwacht”. UPDATE 11-1


miamigoechte2022Ook Frans van der Drift is geweldig blij met het succes: “Dank aan al onze luisteraars voor het vertrouwen, hier krijgen we echt vleugels van en stimuleert ons om prachtige radio te blijven maken met Mi Amigo”.

Mi Amigo Radio heeft vanwege het grote succes en aantal luisteraars inmiddels een tweede stream in gebruik genomen die bereikbaar is via de website en de app. De internet adressen van deze beide streams staan ook onder aan dit bericht bij de weblinks.

Mi Amigo Radio werd opgericht door de oud-medewerkers en deejay’s van Sylvain Tack en een aantal Maeva deejay’s. Het station opereert vanuit Playa de Aro en richt zich tot de Nederlandstalige inwoners van Spanje. Bij Mi Amigo voeren de jaren ’70 de boventoon, maar ook de andere decennia, de nieuwe frisse hitjes en het Nederlandstalige werk worden niet vergeten. Van maandag tot en met vrijdag presenteren de Amigo’s hun Mi Amigo Muziekstream volgens een nieuw concept! Op zaterdag en zondag presenteren de Mi Amigo deejay’s hun legendarische shows alsof zij nooit zijn weggeweest! DJ’s van Mi Amigo Radio zijn Marc Jacobs, Ferry Eden, Frans van der Drift, Maurice Bokkebroek, Bart van Gogh, Ton Schipper, Theo van de Velde, Eric Hofman, Marc Hermans, Theo de Brabander en Steve Foster.


Weblink: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Weblink: Facebook pagina
Weblink: Facebook groep
Weblink: Mi Amigo website
Weblink: Direct luisteren via TuneIn
Weblink: Mi Amigo APP

Weblink: Mi Amigo Radio stream 1 directe link

Weblink: Mi Amigo Radio stream 2 - NIEUW - directe link

Foto: Frans van der Drift zaterdag 8 januari 2022 live bij Mi Amigo Radio (Copyright: Frans van der Drift)

Bron/tekst: Eric Hofman / Marc Jacobs / Frans van der Drift / Mi Amigo Radio / MediaPages

Tags: Nieuws Archief