Stichting Norderney website vernieuwd

op .

norderneysite2022De Stichting Norderney heeft sinds deze week een prachtige nieuwe website. De lay out is helemaal aangepast, de software is vernieuwd en de website is nu ook probleemloos via mobiele apparaten te bekijken. De Stichting Norderney beheert het culturele en historische erfgoed van de zeezender Radio Veronica. De geschiedenis van de zeezender in woord, beeld en geluid is onder andere op de website te vinden. Leden van de Stichting Norderney hebben toegang tot extra historisch audio materiaal van de zeezender Veronica via de nieuwe website.


zee66De geschiedenis van de zeezender Radio Veronica wordt in delen overgezet van de oude naar de nieuwe website van de Stichting Norderney. Binnenkort is de volledige geschiedenis van Veronica weer te zien via de nieuwe website.
Via de website van de Stichting Norderney zijn ook de uitzendingen van het online radiostation 192Radio te beluisteren, met historische Veronica uitzendingen en nieuwe programma’s.
De Stichting Norderney wordt geleid en is een initiatief van oud Veronica medewerkers Ad Bouman en Juul Geleick, samen met Bert Verweij en Niels Zack.


Weblink: nieuwe website Stichting Norderney


Afbeelding 1: nieuwe website Stichting Norderney

Afbeelding 2: Stichting Norderney team: Ad Bouman, Bert Verweij, Juul Geleick en Niels Zack (Copyright: MediaPages)

Bron/tekst: Juul Geleick / Stichting Norderney / MediaPages

Tags: Nieuws Archief