Grote hitlijsten database nu online

op .

ferrymaattop50Ze staan allemaal weer keurig netjes op een rij op het vernieuwde Hitnoteringen: de hits van de afgelopen 70 jaar. Van de eerste hitlijsten in Nederland tot de laatste edities uit Nederland en België. Na maanden van hard werken heeft het team van Hitnoteringen.nl een groot deel van het hitlijsten archief in een centrale database geplaatst en is de site online gegaan. Voor zeezender fans is er veel te zien op de nieuwe site. Zoals de Mi Amigo Top 50 en de Noordzee Top 50 en de Troef 20 lijsten. Maar ook Mi Amigo's Flashback Top 100 en een groot aantal hitlijsten van Radio Northsea.


De database van Hitnoteringen.nl is enorm groot. Met o.a. de KRO Hitparade en de Luister-parade uit de jaren 50. Uit de jaren 60 onder andere Tijd voor Teenagers, Muziek Expres en Muziek Parade en de Fonogram Top 20. Uit de jaren 70 de Hilversum 3 Top 30, Daverende Dertig, Mi Amigo Top 50 en de RNI Top 50. Uit de jaren 80 de Europarade, TROS Top 50 en de Verrukkelijke 15.

Maar ook de hitlijsten van nu uit Nederland en België zoals de Top 1000 Aller Tijden, de Top 2000, Top 4000, De Zwaarste Lijst en Classics 1000. Je vind ze terug op het vernieuwde Hitnoteringen.

En ze staan niet alleen allemaal keurig op een rij, ook is het bij veel hits mogelijk om deze te beluisteren via YouTube of Spotify.

De komende maanden wordt de database van Hitnoteringen verder aangevuld met historische en actuele hitlijsten en wordt de toegankelijkheid van deze hitlijsten verder verbeterd.

Wil je meehelpen met het vullen en optimaliseren van de Hitnoteringen database? Neem dan per mail contact op met Hitnoteringen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Website: Hitnoteringen.nl

Foto: Ferry Maat met de Radio Noordzee Top 50 van 31 augustus 1974 tijdens de opening van het 192 Museum in Nijkerk (Copyright: MediaPages)

Bron/tekst: Vincent Schriel / MediaPages

Tags: Nieuws Actueel