Offshore Days 2020

op .

castor2020Tijdens het Hemelvaartweekend van 21 t/m 24 mei 2020 weerklinkt opnieuw het geluid van de meest tot de verbeelding sprekende radiostations: de zeezenders! Vier dagen lang zullen de zeemeeuwen weer krijsen op FM, middengolf, kortegolf en internet, wanneer de oud-medewerkers van Radio Atlantis en Mi Amigo inschepen aan boord van de MV Castor in Blankenberge voor Offshoredays 2020! Met dit event willen de initiatiefnemers de zeezenders en hun medewerkers op gepaste wijze eren voor hun baanbrekend werk op het vlak van commerciële radio.


Op donderdag 21 mei opent Radio Atlantis dit unieke weekend, op vrijdag, zaterdag en zondag is het dan de beurt aan Radio Mi Amigo.

Vier dagen lang is het publiek welkom aan boord van de MV Castor in de jachthaven van Blankenberge om de deejay-sterren van toen nog een keer aan het werk te zien en te horen.

Offshoredays is een organisatie van Stad Blankenberge, Havenfeesten en omroepproductiebedrijf Great Media, in samenwerking met mediapartner Radio Mi Amigo International 6085.

Weblink: website Offshore Days 2020

Weblink: facebook pagina Offshore Days 2020


Bron/tekst: Offshore Days / MediaPages

Tags: Nieuws Actueel