Zeezender herleeft tijdens Mi Amigo 45

op .

castorDe zeezender Radio Mi Amigo herleeft 4 dagen lang tijdens het evenement "Mi Amigo 45". Het is dit jaar 45 jaar geleden dat Mi Amigo van start ging op 1 januari 1974. Tijdens het evenement wordt er live uitgezonden vanaf het zendschip "Castor" in de haven van Blankenberge. De Castor is het zusterschip van de Ross Revenge tender "Bellatrix" en van de "Sirius" van Greenpeace. De Castor heeft zelfs één keer de Ross Revenge bevoorraad. De uitzendingen van Mi Amigo 45 vinden plaats van 30 mei t/m 2 juni en de Castor is toegankelijk voor bezoekers.


miamigo45teamBezoekers kunnen naar het ruim van de Castor waar de live studio's van Mi Amigo 45 zich bevinden, beneden dek waar een ruime bar is of even bijpraten op het dek van de Castor.

De organisatie van Mi Amigo 45 bestaat uit o.a. Gino de Simpelaere, Geert van Dijk, Noël Cordier en Walter Galle. Een flink aantal voormalig DJ's van de zeezender Radio Mi Amigo zal aan de programma's van Mi Amigo 45 meewerken. De definitieve programmering wordt binnenkort bekend gemaakt.

Weblink: Mi Amigo 45 website


Foto 1: zendschip Castor van Mi Amigo 45

Foto 2: het Mi Amigo 45 team met Gino de Simpelaere, Geert van Dijk en Noël Cordier, op de achtergrond Eelke en Mario van de Castor

Bron/tekst: Geert van Dijk / MediaPages

Tags: Nieuws Actueel