Nieuw boek "RadioGolven"

op .

radiogolvenDeze week verscheen het boek 'RadioGolven, de roemruchte geschiedenis van zeezenders Radio Dolfijn en Radio 227'. Het boek is samengesteld en vorm gegeven door Look J. Boden, de zoon van voormalig Radio Dolfijn en Radio 227 DJ Look Boden. Het boek vertelt in bijna 100 bladzijden aan de hand van verhalen, krantenknipsels en unieke foto's het verhaal van deze zeezenders. De knipsels en foto's zijn o.a. afkomstig uit de archieven van Look Boden en Tom Collins. Het boek is heel mooi vorm gegeven op A4 formaat, met harde kaft en glanzend papier.


Het boek 'RadioGolven' heeft een voorwoord van Jack Curtiss, programmaleider en general manager van Radio Dolfijn. De anekdotes over Radio Dolfijn en 227 in het boek zijn o.a. afkomstig van Look Boden, Lex Harding, Tom Collins, Jos van Vliet en Paul van Gelder. De vele unieke foto's tonen o.a. de ombouw van het zendschip Laissez Faire, de studio's aan boord, de tenders, de reparatie van de zendmast, de bemanningsleden, alle DJ's en de laatste afvaart na de definitieve zendersluiting.

Het boek 'RadioGolven' is in een zeer beperkte oplage uitgebracht en zal niet worden herdrukt.

Het boek kost 27,90 (exclusief verzendkosten) en is te bestellen via Look Boden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Museum RockArt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bron/tekst: MediaPages

Tags: Nieuws Actueel