Video ABTT 50 jaar nu online

op .

ab8Op 11 februari bestond de Adje Bouman Top 10 (ABTT) 50 jaar. Het jubileum van de ABTT werd gevierd op 11 februari met een live uitzending op 192TV van 12 tot 16 uur. Veel voormalig collega's kwamen Ad Bouman feliciteren met het jubileum. Dat gebeurde onder grote publieke belangstelling in het pand van 192TV en het 192 Museum in Nijkerk. Alex van den Hoek maakte er een video verslag van dat nu online staat. Met ook interviews van Wim van de Water met o.a. Ben Cramer, Peter Koelewijn, Karel van der Woerd, Juul Geleick en Hans Hogendoorn.


ab40Ad Bouman praat in ABTT 50 jaar o.a. met voormalig Veronica technici Karel van der Woerd en Juul Geleick, voormalig Veronica DJ's Lex Harding, Tineke, Bart van Leeuwen en Will Luikinga, met Swanet Vink (ABTT fanclub), met Erik de Zwart (o.a. VOO) en met Ben Cramer, Ronnie Tober, Jose Hoebee en met Peter Koelewijn.

Wim van de Water praat met Hans van Velzen en Johan van der Kolk over het leven aan boord van het Veronica schip. Ben Cramer vertelt over zijn band met Veronica en Peter Koelewijn vertelt het ware verhaal achter "Robbie". Met Juul Geleick en Hans Hogendoorn praat Wim o.a. over het verschil tussen Veronica en Noordzee. Karel van der Woerd vertelt over het allereerste begin bij Veronica en de verhuizing van de Zeedijk naar Lapershoek. Ad Bouman vertelt aan Wim over het ontstaan van de ABTT en de vormgeving. En Bert van Breda vertelt waar zijn passie voor de jaren '60 en '70 vandaan komt.Bron & copyright tekst en foto's: MediaPages

Video: Alex van den Hoek

Tags: Nieuws Archief