Video presentatie Veronica boek

op .

Hans WimVrijdag 17 november vond in EetCafé Cartouche in Hilversum de presentatie plaats van het nieuwe boek "Radio Veronica, Hoe de wal het schip keerde" van Hans Becker. Alex van den Hoek heeft hier een mooi video verslag van gemaakt van bijna 1 uur. De video is vanaf vrijdag 1 december 20 uur te zien op de 192 videostream. Met de presentatie door Auke Kok (Dit was Veronica) en de overhandiging van het 1e exemplaar door uitgever Fred Baggen. En met interviews van Wim van de Water met Hans Becker, Ruud Westbroek (Veronica) en Ren Groot (Noordzee, Top Format).


Auke Kok (auteur Dit was Veronica) praat met Hans Becker over zijn periode bij de zeezender Radio Veronica en hoe het Veronica boek tot stand kwam.
Uitgever Fred Baggen overhandigt het eerst exemplaar van het boek aan Hans Becker.
Wim van de Water praat met Ruud Westbroek over zijn periode bij de zeezender Veronica. Ruud vertelt o.a. dat hij destijds de stemtest met Jan van Veen deed en dat hij nog steeds wekelijks met Jan werkt voor Candlelight.
Wim praat met Ren Groot over zijn periode bij CHIN (Canada), de uitwisselingsprogramma's met Radio Veronica, zijn periode bij Radio Noordzee, de beroemde Goudhaantje commercial, de start van Top Format en de samenwerking met de zeezender Radio Mi Amigo.
Tot slot praat Wim met Hans Becker over zijn boek en vertelt waarom iedereen dit mooie boek moet kopen.

Het video verslag van de presentatie van het Veronica boek wordt na de eerste uitzending op vrijdag 1 december om 20 uur een week lang om de 5 uur herhaald.

De video is hier te zien op de Norderney 192 videostream.


Foto: Wim van de Water in gesprek met Hans Becker (videostill: Alex van den Hoek)

Bron: MediaPages

Tags: Nieuws Archief