Lex Harding "De reis van mijn leven"

op .

Lex Harding met zijn boek De reis van mijn levenIn Veronica Magazine 38 staat op twee pagina's een interview met Lex Harding. Aanleiding is het boek wat Lex Harding schreef over zijn reis met zijn zonen Rein en Rick door Afrika anderhalf jaar geleden. Het boek heet "De reis van mijn leven" en verschijnt op 21 september. Lex Harding praat in het interview ook over zijn Veronica verleden: "Joop van der Reijden heeft de Veronica erfenis verkwanseld". Op de website van Veronica Magazine staat een kortingsbon voor het boek van Lex Harding.

Lex Harding begon in 1967 als DJ bij de zeezender Radio Dolfijn / Radio 227 en ging daarna naar de zeezender Radio Veronica. Daarna werkte Lex Harding o.a. bij de Veronica Omroep Organisatie, en was betrokken bij de start van Sky Radio, RTL Veronique, Radio 538 en TMF.

"De reis van mijn leven", geschreven door Lex Harding, groot formaat paperback,  350 pagina's met vier fotokaternen, ISBN 978 90 8975 1799, € 19,95. 

Lex Harding De reis van mijn leven
Lex Harding De reis van mijn leven

Juul Geleick: "De eerste afbeelding is de voorkant van de uitnodiging voor het boek van Lex. De foto er onder is één van de foto's die Lex stuurde tijdens zijn reis. Lex stuurde aan vrienden tijdens zijn reis regelmatig foto's en reisverhalen. Op deze foto zijn Lex, Rein en Rick na 4 maanden in januari 2010 aangekomen in Zuid Afrika".


Bronnen: Veronica Magazine / Nijkerk Nieuws / Juul Geleick

Foto: Lex Harding (Copyright: Nijkerk Nieuws)

Afbeelding "De reis van mijn leven" en reisfoto: Copyright Lex Harding, met dank aan Juul Geleick.