Radio Caroline via 1278 AM

op .

Radio CarolineVan 7 augustus tot 3 september 2004 zal Radio Caroline met een tijdelijke licentie (RSL) uitzenden vanaf het zendschip de Ross Revenge via 1278 AM (235 meter). De Ross Revenge zal voor deze gelegenheid worden verplaatst van haar ligplaats bij Rochester naar de Tilbury Ocean Liner Terminal in Oost London. Update 3-8-04: foto's Ross Revenge terug in de Thames.

Ross RevengeDe reguliere uitzendingen van Radio Caroline uit de Maidstone studio's zullen tijdens deze RSL plaatsvinden vanaf de Ross Revenge. Radio Caroline is tijdens de RSL te o­ntvangen via de 1278 AM in Oost London, Essex en het noorden van Kent. Tevens zijn de Caroline programma's te beluisteren via Sky Digital, World Space en Internet Streams.

Tijdens de RSL is er aan boord van de Ross Revenge een speciale Caroline Sales shop met radio boeken, foto's en Caroline souveniers.

Horizon Magazine geeft een jaarabonnement op Horizon weg voor de bezoeker die de mooiste digitale foto maakt van de Ross Revenge.

Ross RevengeFoto Ross Revenge: Horizon Magazine

Foto update 3-8-04:
De Ross Revenge heeft haar ligplaats in Rochester verlaten en is aangekomen in de Thames bij de Tilbury Ocean Liner Terminal.

Ross RevengeFoto's: Martin Dalton / Horizon Magazine website.

Meer info: Radio Caroline UK website

Meer info: Horizon Magazine website

Bron: Radio Caroline