Foto's en video RadioDay 2017

op .

2017dag40Op zaterdag 20 mei werd de RadioDay 2017 gehouden in het Entrepotgebouw in Harlingen. Op het podium werden Frans van der Beek, Paul Rusling, Alan Beech en Mike Spenser geïnterviewd. Ze werden geïntroduceerd door Katja Hoekstra en Stevie Gordon. De Radio-Awards werden door Jan van Heeren uitgereikt aan Walter Galle, Hans Knot, Paul Rusling en Wim van de Water. Aan boord van het radioschip Jenni Baynton werden live radioprogramma's gemaakt onder de naam Radio Mi Amigo op 747 AM.


>> klik hier voor de fotoreportage van de RadioDay 2017 op MediaPages <<

2017dag34De live programma's aan boord van de Jenni Baynton werden gemaakt door Ferry Eden, Marc Jacobs, Ad Roberts, Wim de Groot en Johan Vermeer. Op 19 en 21 mei werd ook uitgezonden op AM 747 met historische programma's van de zeezender Radio Mi Amigo.

De Radio Day Awards 2017 gingen naar: Paul Rusling, Walter Galle, Caroline Support Group, Hans Knot, Martin van der Ven, Wim van de Water en postuum naar Rob Olthof. De Awards werden uitgereikt door Jan van Heeren. Hans Knot nam de Awards voor Martin van der Ven en Rob Olthof in ontvangst.

Er waren merchandise kramen van Jaap en Jacqueline Schut (Museum RockArt), Hans Hettelder, Paul Rusling, Rob Hofland, SMC, East Anglian Productions, Radio Caroline, KBC Radio en Jenni Baynton.

Overige gasten waren o.a.: Graham Gill, Age Jager, Ruud Doets, Marc van Amstel, Paul van Gelder, Bob van Beeten, Rene van den Abeelen, Harm ten Brink, Ray Anderson, Jurg van Beem, Hans Knot, Paul de Haan, Douwe Dijkstra, Jelle Boonstra, Erwin en Fiona Westerbeek, Richard de Bruin, Jan Berg, Vincent Schriel, Mandy Marton, Noel Cordier, Geert van Dijk, Tom Decouttere, Martien Stapper en Bart Serlie.

Video verslag RadioDay 2017
In de video reportage gemaakt door Alex van den Hoek o.a. Frans van der Beek, Paul Rusling en de uitreiking van de Radio Awards op het podium. En interviews met Lion Keezer, Dick de Graaf, Paul Rusling, Stevie Gordon en Sietze Brouwer. En beelden en interviews aan boord van het radiozendschip Jenni Baynton met Marc Jacobs, Wim de Groot, Johan Vermeer, Ferry Eden en Ad Roberts.
Tijdens de interviews in de video reportage van de RadioDay 2017 praat Stevie Gordon o.a. over het zinken van de Mi Amigo, Lion Keezer over de muiterij aan boord van de Mi Amigo, Dick de Graaf over RNI 2 op 192 meter en Paul Rusling over het begin van Laser 558.
Aan boord van het radioschip Jenni Baynton praten Johan Vermeer en Wim de Groot over Radio Mi Amigo 272 en waarom het mis ging met die zeezender.

Foto 1: interview Wim van de Water met Marc Jacobs (Copyright: MediaPages / Alex van den Hoek)

Foto 2: interview Wim van de Water met Wim de Groot en Johan Vermeer (Copyright: MediaPages / Alex van den Hoek)

Copyright video: Alex van den Hoek

Copyright foto's: MediaPages, Wim van de Water, Vincent Schriel, Rene van den Abeelen en Alex van den Hoek.

Bron/tekst: MediaPages

Tags: Radio Events