Foto's en video's opening 192 Museum 2016

op .

mus8Het 192 Museum in Nijkerk is op woensdag 31 augustus officieel geopend door Lex Harding, bijgestaan door Willem van Kooten en Tineke. Dat gebeurde onder grote belangstelling van voormalig medewerkers en de pers, waar onder het RTL Nieuws. In het 192 Museum is de geschiedenis van de zeezender Radio Veronica en de andere zeezenders te zien. Met originele radiostudio's, replica's van de zendschepen en veel historisch materiaal uit die periode. Een uitgebreid fotoverslag van de opening staat nu op MediaPages.


mus52Bekijk hier de foto's van de opening van het 192 Museum op MediaPages. (Klik onder aan de fotopagina op "Toon aantal > Alle" om alle foto's te zien)

Op 192TV is op 1 september een impressie te zien van de officiële opening. Over 2 weken is een uitgebreid verslag te zien van de opening op 192TV. Met interviews met Lex Harding, Willem van Kooten, Tineke, Erik de Zwart, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Look Boden, Dick Bol, Harm ten Brink, Rudy Bennet, Jaap Schut en Hans Hettelder.

Het 192 Museum aan de Oude Barneveldseweg 65 in Nijkerk is elke vrijdag en zaterdag geopend van 11 tot 17 uur.


Foto 1: opening 192 Museum door Willem van Kooten, Lex Harding en Tineke (Copyright: MediaPages)

Foto 2: Wim van de Water in gesprek met Lex Harding voor 192TV (Copyright: Alex van den Hoek)

De foto's op MediaPages zijn gemaakt door: Hélène Zack, Alex van den Hoek, Harm ten Brink, Bert Verweij en Wim van de Water

Video's: videoverslag van Alex van den Hoek, opening 192 Museum in RTL4 Nieuws, Nijkerk Nieuws en bij Omroep Gelderland

Bron & copyright bericht en foto's: MediaPages