images/categories/Archief.png

Radio 192 voor één dag Radio Veronica

op .

Jan van Veen3 september 2001: 31 augustus is bij Radio 192 niet o­ngemerkt voorbij gegaan. Ad Bouman en Michael Bakker hadden bedacht dat Radio 192 voor één dag weer "Radio Veronica" zou gaan heten.
Maar dat niet alleen, ook oude collega's zouden langskomen en een programma doen.

George Harrison overleden

op .

George Harrison1 december 2001: Ex-Beatle George Harrison is donderdag 13.30 uur plaatselijke tijd in Los Angeles overleden. Vrienden van hem hebben dat bekend gemaakt. Harrison is 58 jaar geworden. De gitarist uit Liverpool was al enige maanden ernstig ziek en leed aan een kanker.

Muziek uit zee

op .

Krijn Torringa & Marc Jacobs12 augustus 2001: De eerste Muziek uit Zee dag was zaterdag een feest van de zeezender nostalgie. Niet alleen de programma makers die zaterdag een uitzending verzorgden waren aanwezig, vele bekende namen uit de zeezender geschiedenis waren op het tijdelijke zendschip de Willem Beukelszoon te vinden.

Stan Haag overleden

op .

Stan HaagOp 3 december 2001 komt het trieste bericht binnen dat zondag 2 december 2001 op 81 jarige leeftijd in België Stanislav Haag (Stan) is komen te overlijden. Stan maakte in eerste instantie in de jaren vijftig en zestig grote forure met het schrijven van vele songteksten voor even zovele artiesten.