Simone en Erik bij Max op Radio 5

op .

eriksimoneHet nieuwe jaar begint met een frisse muzikale start van twee gloednieuwe radioprogramma’s bij MAX op NPO Radio 5. Simone Walraven presenteert vanaf 2 januari van maandag tot en met donderdag tussen 18.00 en 20.00 uur haar nieuwe programma De Avondstart. Vanaf 6 januari duikt Erik de Zwart elke vrijdag tussen 18.00 en 20.00 uur in het Top 40 Hitdossier. De Avondstart is een muzikale reis. Simone Walraven grasduint door de archieven van het legendarische Countdown, op zoek naar de muziek en de verhalen van de artiesten van toen.


Simone Walraven: “We gaan ontzettend veel muziek draaien, vooral uit de jaren 60, 70 en 80. Én we laten interviewfragmenten horen uit Countdown! Als de betreffende muzikant nog leeft gaan we ook even bellen natuurlijk”.

Op vrijdagavond presenteert Erik de Zwart het Top 40 Hitdossier. Wekelijks herleven de tijden met de beste muziek uit een hitlijst van toen; welke artiesten vielen op, wat speelde er in dat jaar en hoe is het daarna verder gegaan met die ene band? Erik de Zwart: “Het wordt een programma met een heel sterk ‘o, ja!’ gevoel.”

De Avondstart
Maandag t/m donderdag
Tussen 18.00 en 20.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Presentatie: Simone Walraven

Top 40 Hitdossier
Elke vrijdag
Tussen 18.00 en 20.00 uur bij MAX op NPO radio 5
Presentatie: Erik de Zwart

Bron/tekst/foto: Omroep Max / MediaPages

Tags: Nieuws Archief