Museum RockArt extra open

op .

rockartjacqjaap2023Museum RockArt en RockArt Shop XL extra op de woensdagen geopend tijdens de zomervakantie. De schoolvakanties staan weer voor de deur! Dat betekent dat Museum RockArt met de RockArt Shop XL naast de standaard openingsdagen donderdag, vrijdag, zaterdag ook op woensdagen geopend zal zijn. En uiteraard ook de eerste zondagen van de maand 7 juli en 4 augustus. De openingstijden zijn altijd van 11.00 tot 17.00 uur. In museum RockArt vormen o.a. Golden Earring / Rolling Stones en Zeezenders een vast en uitgebreid onderdeel van de expositie.


Daarnaast wordt de tentoongestelde collectie regelmatig gewisseld dus er is altijd wat nieuws te zien. Ook in de shop wordt het aanbod regelmatig uitgebreid.

Ouderen herbeleven hun jeugd bij het zien van de uitgebreide collectie en jongeren daarentegen verbazen zich over onze rijke muziekgeschiedenis.

De vrijwilligers van Museum RockArt geven desgewenst uitleg bij de diverse topstukken waaronder de volledig gerestaureerde boordstudio van het zendschip de “Norderney” waarvandaan de laatste uitzending van Radio Veronica plaatsvond.

Museum RockArt is gevestigd aan de Zekkenstraat 42 te Hoek van Holland. Entree is € 9,00 per persoon.

Rotterdampashouders en donateurs van Museum RockArt hebben gratis toegang.


Foto: Jaap & Jacqueline Schut in de RockArt Shop (Copyright: Jaap & Jacqueline Schut)

Bron/tekst: Jaap & Jacqueline Schut / MediaPages

Tags: Nieuws Actueel