Museum RockArt Pinkster 2 ook open

op .

rockartjacqjaap2023Museum RockArt & RockArt Shop XL zijn maandag 20 mei, 2e Pinksterdag extra geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Zondag 1e Pinksterdag zijn zowel het museum als de shop gesloten. Vanaf 10 juli t/m eind augustus zijn er in verband met de schoolvakanties naast de reguliere openingsdagen donderdag, vrijdag, zaterdag en 1e zondag van de maand ook weer extra openingsdagen op de woensdag, eveneens van 11.00 tot 17.00 uur. In museum RockArt vormen de Golden Earring / Rolling Stones en Zeezenders een vast en uitgebreid onderdeel van de expositie.

Daarnaast wordt er regelmatig gewisseld met de collectie dus er is altijd wat nieuws te zien. Ook in de shop wordt het aanbod regelmatig uitgebreid.

Ouderen herbeleven hun jeugd bij het zien van de uitgebreide collectie en jongeren daarentegen verbazen zich over onze rijke muziekgeschiedenis.

De vrijwilligers van Museum RockArt geven desgewenst uitleg bij de diverse topstukken waaronder de volledig gerestaureerde boordstudio van het zendschip de “Norderney” waarvandaan de laatste uitzending van Radio Veronica plaatsvond.

Museum RockArt is gevestigd aan de Zekkenstraat 42 te Hoek van Holland. Entree is € 9,00 per persoon.

Rotterdampashouders en donateurs van Museum RockArt hebben gratis toegang.


Bron/tekst: Jaap & Jacqueline Schut / MediaPages

Tags: Nieuws Actueel