RockArt extra open op Pinkster 2

op .

rockartteammei2023Museum RockArt & RockArt Shop XL zijn maandag 29 mei, 2e Pinksterdag extra geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Zondag 1e Pinksterdag zijn zowel het museum als de shop gesloten. Vanaf 12 juli t/m eind augustus zijn er weer extra openingsdagen op de woensdag, eveneens van 11.00 tot 17.00 uur. In museum RockArt vormen de Golden Earring / Rolling Stones en Zeezenders een vast en uitgebreid onderdeel van de expositie. Daarnaast wordt er regelmatig gewisseld met de collectie dus er is altijd wat nieuws te zien.


Ook in de shop wordt het aanbod regelmatig uitgebreid. Ouderen herbeleven hun jeugd bij het zien van de uitgebreide collectie en jongeren daarentegen verbazen zich over onze rijke muziekgeschiedenis.

De vrijwilligers van Museum RockArt geven desgewenst uitleg bij de diverse topstukken waaronder de volledig gerestaureerde boordstudio van het zendschip de “Norderney” waarvandaan de laatste uitzending van Radio Veronica plaatsvond.

Museum RockArt is gevestigd aan de Zekkenstraat 42 te Hoek van Holland. Entree is € 7,50 per persoon.

Rotterdampashouders en donateurs van Museum RockArt hebben gratis toegang.


Jubilerende vrijwilligster van Museum RockArt verrast
Netty Pietersen is op 22 mei 2008 op 58 jarige leeftijd als vrijwilligster begonnen bij Museum RockArt. Zij werkt voornamelijk achter de schermen en houdt zich dus inmiddels 15 jaar o.a. bezig met behoud en beheer van de collectie, digitalisering én de webshop. Fluitend komt zij meerdere dagen per week naar Hoek van Holland om haar werkzaamheden te verrichten.
Deze mijlpaal kon RockArt natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en afgelopen zondag werd zij met een smoes naar het museum gebracht. Daar aangekomen was de verrassing compleet toen zij werd onthaald door een groot deel van het RockArt team. Tijdens een gezellige brunch waar Netty ook nog enkele verrassingen in ontvangst mocht nemen werd teruggekeken op haar 15 jarige carrière bij RockArt. Netty hoopt hier overigens zeker nog een aantal jaren aan toe te voegen.


Foto: Netty Pietersen & Jaap & Jacqueline Schut met het RockArt Team (Copyright: Museum RockArt)

Bron/tekst: Jaap & Jacqueline Schut / MediaPages

Tags: Nieuws Actueel