192 Radio Nederbeat vernieuwd

op .

nederbeatjan2022Het programma Nederbeat dat inmiddels alweer ruim 11 jaar te beluisteren is op 192 radio (www.192radio.nl) heeft recent een aantal vernieuwingen ondergaan. De belangrijkste verandering is wel dat het programma voortaan elke week nieuw word aangeleverd. Tot februari dit jaar werd het programma Nederbeat namelijk 2 keer achtereen uitgezonden op de zaterdagavond om 19.00, maar nu is er dus elke zaterdag een "vers" programma op 192 Radio, met een herhaling op donderdagavond om 20.00.


nederbeatlogo2Presentator Jan van Weeterloo: " Het concept om het programma 1 keer per 2 weken te verversen is eigenlijk ontstaan uit het idee dat er niet genoeg Nederbeat platen zouden zijn om de variatie er goed in te houden. Inmiddels heb ik echter een aardige verzameling muziek van eigen bodem kunnen bemachtigen zodat dat geen probleem meer is".

Verdere vernieuwing aan het programma is het 2 wekelijks terugkerende item de mini-biografie waar in het kort de geschiedenis van een Nederbeat artiest of band wordt verteld, omlijst met 2 platen. In de andere week is er de LP van de week, waarin 2 nummers gedraaid worden van en Nederbeat LP.

Nederbeat op 192 is te beluisteren via 192 radio (www.192radio.nl) op zaterdag om 19.00, herhaling donderdag 20.00. Samenstelling en presentatie: Jan van Weeterloo.

Foto: Nederbeat presentator Jan van Weeterloo (Copyright: Jan van Weeterloo)

Bron/tekst: Jan van Weeterloo / MediaPages

Tags: Nieuws Actueel