RockArt extra open

op .

vb79Museum RockArt is ook deze herfstvakantie weer extra geopend op woensdag 20 en 27 oktober. Daarnaast is RockArt elke donderdag, vrijdag, zaterdag en eerste zondag van de maand geopend. Op dit moment is een speciale Golden Earring expositie in het museum te zien. En naast honderden unieke items uit de Nederlandse muziek geschiedenis zijn ook twee originele studio’s van de zeezender Veronica te bewonderen: de boordstudio en de landstudio van de Zeedijk. Het RockArt team geeft hier graag extra uitleg bij.


Reserveren voor een bezoek aan Museum RockArt is niet meer verplicht maar wordt nog wel op prijs gesteld. Reserveren kan via de website van Museum RockArt.

Museum RockArt is gevestigd aan de Zekkenstraat 42 te Hoek van Holland. Entree is € 7,50 per persoon.

Rotterdampashouders en donateurs van Museum RockArt hebben gratis toegang, zij kunnen telefonisch of via de mail reserveren.


Foto: officiële opening van Veronica's boordstudio door o.a. Will Luikinga op vrijdag 29 augustus 2014, vlnr: Hans van Velzen, Wim van de Water, Rob Schel, Jaap Schut, Will Luikinga en Ton Steinz (Copyright: Vincent Schriel)

Bron/tekst: Jacqueline & Jaap Schut / MediaPages

Tags: Nieuws Actueel