De zeezender zomer van Extra AM

op .

norderneynaNet als voorgaande jaren staat bij Extra AM de vormgeving de hele maand augustus weer in het teken van de zeezenders. Om precies te zijn van 1 augustus t/m 30 augustus. Ook dit jaar wisselt Extra AM elke week tussen de vormgeving van Radio Mi Amigo en Radio Veronica. Daarnaast zal de muziek per zender worden aangepast. En vanaf 20 juni draait Extra AM de komende maanden alleen maar zomerplaatjes om de stemming er in te houden. Weer of geen weer, de playlist bestaat de komende 2 maanden uit de vrolijkste oldies uit de jaren 60, 70, 80 en 90.


extramDe avondprogrammering van Extra AM, die bestaat uit LP tracks en minder bekende oldies, wordt opgeschoven naar 22:00 uur. ‘s Nachts hoor je zoals gebruikelijk tussen middernacht en 6:00 uur ‘s ochtends non-stop easy listening.

De afgelopen maand heeft Extra AM met wisselend succes proef gedraaid met een nieuwe middengolfzender. Hoewel de ontvangst condities aanmerkelijk verbeterd zijn wacht het station nog op een aanpassing van de antenne. Het zal daarom nog enkele weken duren voor alles weer optimaal werkt. Tot die tijd zendt Extra AM met een lager vermogen uit dan normaal, 30 Watt om precies te zijn.

Extra AM zendt uit op 1332 kHz vanuit Amsterdam en is ook te vinden op diverse radio portals.

Extra AM is een non-stop gouwe ouwe zender die nog steeds gebruik maakt van de ouderwetse middengolf oftewel de AM. Dat heeft voor- en nadelen maar voor de doelgroep 50+ komen al die oldies veel beter tot hun recht met een knipoog naar de zeezenders. De AM-processing zorgt voor dat typische warme volle geluid. Extra AM is te ontvangen op de autoradio, portable en voor wie geluk heeft de buizenradio die misschien op zolder staat. Amsterdam is een internationale metropool, daarom is de vormgeving van het station in het Engels en Nederlands.

Het team van Extra AM hoort graag of je weleens via de middengolf naar het station luistert, maar ook of je een bepaald nummer mist of graag zou willen horen.
Een berichtje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wordt erg op prijs gesteld.

Website met audiostream: Extra AM

Bron/tekst: Extra AM / MediaPages

Tags: Nieuws Actueel