192TV nu via app op Samsung TV's

op .

bertvanbreda192tvBezitters van een Samsung Smart TV internettelevisie vanaf het modeljaar 2015 kunnen vanaf nu naar de Nederlandse muziekzender 192TV kijken. Kijken kan via de Samsung Smart TV app, waardoor een kabel abonnement niet meer nodig is. Tevens heeft 192TV gelijktijdig een zogenaamde WebApp uitgebracht om meer kijkers online te bereiken. De nieuwe WebApp en de Samsung Smart TV-app zorgen ervoor dat 192TV landelijk in HD te bekijken is. "Het is een volgende stap in de ontwikkeling van 192TV", aldus 192TV directeur Bert van Breda.


"De mogelijkheden om ook de liefhebbers van de jaren 60, 70 en 80 op andere manieren te bereiken, worden steeds groter met een steeds mooier wordende dienst en aanbod. En binnenkort zijn we óók nog in de rest van Europa op meer platformen en apparaten te ervaren. We zijn trots op het resultaat", aldus Bert van Breda.

De nieuwe WebApp en Samsung Smart TV-app zorgt ervoor dat 192TV landelijk in HD te bekijken is. Traditionele doorgifte van de meeste distributeurs, waaronder Ziggo en KPN, blijft vooralsnog in SD. Een abonnement op de OTT-dienst van 192TV kost €6,99 per maand. Een voordeliger jaarabonnement is voor €74,99 verkrijgbaar. De OTT-dienst wordt op termijn uitgebreid met online themakanalen waarbij muziek uit een bepaalde periode wordt aangeboden.

Weblink: 192TV

Foto: Bert van Breda (midden) tijdens de lancering van de nieuwe 192TV app's

Bron: Totaal TV / MediaPages

Tags: Nieuws Actueel