Museum RockArt extra open

op .

boordstudioTijdens de voorjaarsvakantie zal museum RockArt naast de reguliere openingsdagen donderdag, vrijdag en zaterdag tevens geopend zijn op woensdagmiddag 28 februari. Aansluitend is het de eerste zondag van de maand en is het museum dus ook op 4 maart geopend. Voor zowel jong als oud is een bezoek aan Museum RockArt zeker de moeite waard. Ouderen herbeleven hun jeugd bij het zien van de uitgebreide collectie en jongeren daarentegen verbazen zich over onze rijke muziekgeschiedenis. Het Museum RockArt team geeft desgewenst uitleg bij de diverse topstukken.


Eén van die topstukken is de volledig gerestaureerde boordstudio van het zendschip de “Norderney” waarvandaan de laatste uitzending van Radio Veronica plaatsvond.

Museum RockArt is gevestigd aan de Zekkenstraat 42 te Hoek van Holland. Entree is € 7,50 per persoon. Rotterdampashouders en donateurs van Museum RockArt hebben gratis toegang. Westlandpashouders ontvangen 2,50 korting op de entreeprijs.

Foto: Voormalig Veronica boord medewerkers Hans van Velzen en Johan van der Kolk in 2014 bij de toen net gerestaureerde boordstudio (Copyright: MediaPages)

Bron/tekst: Jaap & Jacqueline Schut

Tags: Nieuws Actueel